Benzinkút

LED lámpatestekre cserélje le a töltőállomása korábbi világítását. A magas működési óraszám miatt rövid megtérülés várható. A LEDESÍTÉS segítségével nagy-mértékben csökkennek a energiafogyasztási-költségek és a benzinkút világítása által termelt szén-dioxid-kibocsátás.

 

A töltőállomás boltjában felszerelt korszerű LED világítással várhatóan 50 százalékos energia-megtakarítás a korábbi világítási rendszerhez képes, míg a parkoló új LED lámpatesteivel közel 75 százalékos energiacsökkenés lehetséges.

 

Az új technológiával az lámpatestek modulonként cserélhetőek, aminek köszönhetően jelentősen csökken a karbantartási idő és az azzal járó költségek. A fejlesztés által látványosan javul a bolt és a parkoló meg-világításának minősége.

 

A LED világítással élénkebb, barátságosabb színekben pompáznak a belső terek és az ott kínált termékek, amely hozzájárul a vásárlói élmény növeléséhez. A parkolóban felállított LED lámpatestek a szükséges területre az igényeknek megfelelő arányban szórják a fényt, ami még biztonságosabb működést eredményez a töltőállomáson.

 

 

Mentés

Mentés

Kérjen ajánlatot!