A LED technológia előnyei az üzletvilágítás területén is kiaknázhatók.

Az új üzletek kialakításánál nem is kérdés, hogy az alacsony fogyasztású LED fényforrások tökéletes megoldást adnak, viszont a hagyományos fényforrásokkal működő üzletek esetén is érdemes ledekre váltani: az egyszeri befektetés rövid időn belül megtérül az alacsonyabb villanyszámla miatt, emellett a ledek karbantartási költsége is jóval kevesebb.

Ráadásul az elegánsan tervezett Led fényforrások nem teszik tönkre az üzletekben, kirakatban lévő termékekre.

Fényforrás csere

  • 3-5 év gyártói garancia
  • 50-80% energia megtakarítás
  • Akár 1 éven belüli megtérülés!

Korszerüsítsd üzleted fényforrásait és csökkentsd költségeid, az elavult világítás karbantartása költséges! A cél a vibstól mentes fény, komfortosabb munkakörnyezet és extrém hosszú élettartam olcsó üzemeltetés! Válaszd a korszerű, hatékony és elegáns megoldást az eladás emelésére!

Sínes rendszerek kiépítése

  • 3-5 év gyártói garancia
  • 50-80% energia megtakarítás
  • Akár 1 éven belüli megtérülés!

Válaszd hatékony és elegáns síne rendszereinket, melyekkel gazdaságos működési költségek mellett nagyfokú ö üzembiztosságot érhetsz el.Sínes termékeink flexibilisen alkalmazhatóak üzleted vagy raktárad igényeihez. Vagy használd legújabb mélysugárzó lámpatesteinket.

 

A szupermarketben jó minőségű világítás képes segíteni az ügyfeleket a megfelelő vásárlási döntések meghozatalában, ugyanakkor kellemes vásárlási környezetet teremt, amely serkenti a vásárlási magatartást. Válassza a legegyszerűbb módját annak, hogy csökkentse a CO2 lábnyomát egy testre szabott, energiatakarékos LED-es világítási megoldással, intelligens vezérlőrendszerrel.

A VILÁGÍTÁS SZEREPE A SUPERMARKETEKBEN

A szükséges érték mellett a megvilágítás kulcsfontosságú tényező lehet mellyel megkülönböztető az üzletkép és a márka is kiemelésre kerülhet. Ez nem csak növeli az áru megjelenését és vonz erejét, hanem maga a vásárlótér minőségi érzését is érinti. A különféle színhőmérséklettel és színes pontokkal, speciális modulok alkalmazásával a termékek vonz ereje nőhet, ha természetes színeik támogatjuk és bizonyos színeit kiemeljük. Másrészről, a professzionális élelmiszer világítású szupermarketek képesek elősegíteni a boltban tapasztalatot és elérni a vásárlói hűséget is.

 

MEGFELELŐ fényszínek

Különböző modulok alkalmazása a lámpatestekben lehetővé teszik azt, hogy a megfelelő fehér színű de más színhőmérsékletű fényt adjunk a megvilágításhoz a meleg fénytől a hidegtől a hidegtől a polc meghatározott területeire.

Gyümölcsök és zöldségek

A gyümölcs- és zöldség sziget gyakran központosul a szupermarket bejáratánál. A friss, étvágygerjesztő zöld termékek színei behívják az ügyfeleket és vásárlásra buzdítják azt. A zöldségeshez használt lámpatest CCT (korrelált színhőmérséklete) ideális a gazdag természetes színek élénkítéséhez, és biztosítja, hogy az ügyfelek könnyedén felmérhessék a termékek minőségét.

Kenyér, sütemények és sajtok

Kevés dolog csábítóbb, mint a frissen sütött termékek vagy egy ízletes sajt. A megfelelő vásárlói impulzusok biztosítása nagyon fontos, mert pozitívan befolyásolják a szupermarket forgalmát. A melegfehér CCT fényforrások meleg, barnás árnyalatai ropogós megjelenést kölcsönöznek a termékeknek.

 

Húspult

Mivel ez a legérzékenyebb termékcsoport, fontos, hogy olyan világítást használjunk, amely maximálja hús frissességét de nem vezeti félre az ügyfeleket. A beltéri hús modulok fényforrásai ideálisak a megjelenített húskészítmények frissességének kiemeléséhez, miközben biztosítják, hogy a fehér elemek természetesen fehérek maradjanak.

Hal, fagyasztott termékek és tejtermékek

Az ilyen termékek speciális fagyasztóban vannak bemutatva, amelyeket alacsony hőmérsékleten tartanak. Ezért előnyös a hal modul hűvös fehér fényét használni a frissesség érzékelésének támogatására.

LED BEÁLLÍTÁS

A LED technológiával ellátott folyamatos világítási fénysávok ideálisak polc közötti terek megvilágítására. Ekkor a lámpatestek a polcsorok között helyezkednek el és aszimmetrikus reflektorokat használnak, amelyek a polcokra és a padlóra irányítják a fényt, így ideális mennyiségű függőleges megvilágítást is biztosítanak. Ezért kevesebb fényforrásra van szükség ahhoz, hogy megfelelő megvilágítási szintet biztosítsunk, ami akár 40% -os megtakarítást eredményezhet.

 

Áruházak világítási tervezési elvei

Az általános megvilágítás a világítás legfontosabb forrása egy üzletben, fő elvárás a egyenletes világítást, amely lehetővé teszi az ügyfél mozgását az üzletben továbbá a személyzet napi feladatait. A diffúz általános világítás biztosítja a jólét érzését, ami megkönnyíti az ügyfelek kényelmét aki így nagyobb valószínűséggel hosszabb ideig marad a boltban.

Ezzel ellentétben képesek vagyunk vizuális hierarchia szinteket létrehozni a kiskereskedelmi környezetben. Egy megnövelt megvilágítás segítségével érhető el, hogy hangsúlyozzuk a kiemelt árut az általános fényszintek mellett.

A kiemelő megvilágítás olyan extra munkavégzésű területeken is szükséges, mint például a pénztárak. Az értékesítés befejezése a legfontosabb kiskereskedelmi feladat, ezért elengedhetetlen a gyors és pontos kifizetések, mérések és címkék olvasása. Ehhez az árnyékokat és a tükröződést ki kell küszöbölni, és ki kell számolni az ideális megvilágítási szintet.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Kérjen ajánlatot!