LAAS Világítás, mint szolgáltatás

 

A világítástechnika két egymással párhuzamos felfordulás közepette van. Először is, a fénykibocsátó diódák (LED) piaci részesedése gyorsan növekszik az egyéb technológiákkal szemben. A világításvezérlő rendszerek lehetővé teszik a világítás használatának optimalizálását (kifinomultabb módon) az energiatakarékosság és a pénz megtakarítása érdekében.

A LaaS-t széles körben definiálják a világítási rendszerek harmadik fél általi szolgáltatásként, amely további technikai, karbantartási, pénzügyi vagy egyéb szolgáltatásokat is tartalmazhat. Ezek az ajánlatok egy világítási rendszer tervezésével és üzembe helyezésével, a karbantartás és a karbantartás folytatásával kezdődhetnek, és még a berendezések újrahasznosítását vagy ártalmatlanítását is magukban foglalják. A vállalatok megkezdték ezeket a szolgáltatásokat kombinálni, miközben kísérleteznek arról, hogy hogyan tudják legjobban kielégíteni az ügyfelek igényeit.

A LaaS megoldások lehetőségei széles körűek, lehetővé téve néhány nagyvállalat számára, hogy folyamatosan módosítsa a kínálatukat, míg mások egyszerűen rétegezzenek kiegészítő szolgáltatásokat az általuk értékesített berendezésekre.

 

Mentés

Kérjen ajánlatot!