SMART benzinkút világítás

 

A benzinkút különlegessége a vegyes jellegéből fakad – a boltban és kasszáknál, az éttermi zónán és a kávézóban különféle világításra van szükség, továbbá vannak olyan külső területek is, mint például az kültéri tető, parkolási és karbantartási zóna. A LED-technológia az egész tér megvilágítására való alkalmazása megtakarítást eredményez. Ez jelentős energia megtakarítás és fokozott biztonságot ad, ugyanakkor a termékek és szolgáltatások értékesítésében is segíthet.

Valódi előnyök minden területen

Tanulmányok kimutatták, hogy a vásárlók valószínűleg megfogják és felveszik a termékeket egy élénk színű területen. Azonban a fénynek megfelelő a színvisszaadással, káprázás mentességgel és nem kívánatos árnyék mentesnek kell lennie.

A kávézókban és éttermekben az ügyfeleknek kényelmesebbnek és nyugodtnak kell lenniük. A lámpatestek tökéletes hangulatot biztosítanak mind a közvetlen, mind a közvetett világítással, ami segít elkerülni a látszólag zavaró jelenségeket, például a tükröződést, a kontrasztokat és a sötét sarkokat.

A LED technológia is nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy a hely barátságosabbá és otthonosabbá váljon. Ami az alkalmazottakat illeti, az embercentrikus és érzelmi megvilágítással ösztönző munkahelyi légkör növelheti a koncentrációt és a teljesítményt, éberebbé és boldogabbá teheti őket.

A funkcionális kültéri világítás és a bolti zónán belüli promóciós világításhoz szükséges a megfelelő világító totem illetve építészeti megvilágítás is. A benzinkutakat nagy távolságból kell látni, sokszor 24/7-en, ezért a világításnak szemet gyönyörködtetőnek/energiatakarékosnak kell lennie és nem okozhat káprázást.

 

A parkolóhelyeken képesek vagyunk a megfelelő egyenletességet biztosítani. Célunk, hogy ezeket a területeket minden körülmények között biztonságossá tegyük. A benzinkút egyéb területeket is magában foglal, például karbantartási zónákat vagy autómosási területeket, ezért ajánlatunkat mindig az üzemanyagtöltő állomás egyéni igényeihez igazítjuk.

 Energia megtakarítás

Tudományosan bizonyított, hogy a lámpatestek energiatakarékosak. Világítórendszereink vezérlőrendszerrel vannak felszerelve, amely további módja az energiatakarékosságnak. A területtől függően a vezérlőrendszerek tartalmaznak mozgásérzékelőket és nappali érzékelőket, amelyek szükség szerint beállítják a kívánt megvilágítási szintet.

Például az előtető alatt lévő területeken akár 50%-ra levihető a megvilágítás és ezzel egyetemben a fogyasztás. Így csak akkor kell 100% -ra növelni ezt a töltőtérben, amikor az autó megközelíti az kútfejet, majd 50% -kal csökken az előre beállított idő elteltével.

Keressen elérhetőségeinken és megtaláljuk önnek a legfelelőbb megoldást.

 

 

 

 

Mentés

Kérjen ajánlatot!