SMART közvilágítás

 

Városi szenzorhálózat, IoT megoldásokon alapuló fenntartható  SMART-kültéri világítás

 

 

Költséghatékony és fenntartható intelligens városi infrastruktúrát kialakítani a városi közvilágítási rendszer hasznosításával a legegyszerűbb. Az energiafogyasztás csökkentésének és a levegőszennyezés mérséklésének segítése szerepelnek a projekt elsődleges céljai között.

A szenzorok adatokat gyűjtenek a levegőszennyezésről, a zajártalomról, a forgalomról és további klíma paraméterekről. Az összegyűjtött információkból levont következtetések segítik a városi forgalom szervezését, valamint a városokban az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentését. A megoldás révén, a gyűjtött szenzoradatokon alapulva, további szolgáltatások és alkalmazások telepíthetők és üzemeltethetők.

Az innovatív kivilágítás fejlődés, nemzetközi kapcsolatrendszert és bevételt eredményeznek. Mindenre építve K+F csapatok bővülnek, tapasztaltabbakká válunk nemzetközi projektek terén is, valamint további referenciákkal gazdagodunk.

Amennyiben sikerült felkelteni érdeklődését, kérem keressen elérhetőségeink valamelyikén.

 

 

E Grid Intelligens energia-pozitív közvilágítási rendszer

 

Az Egrid intelligens energia-pozitív közvilágítási rendszer egy korszerű világítási rendszer, mely mozgásérzékelők jele alapján vezérelt, energiatakarékos LED-es lámpatestek és napelemes energiatermelés segítségével éri el a pozitív éves energiamérleget. Az akkumulátorok, okosmérők, a kétirányú villamos hálózati kapcsolat, valamint a központi vezérlőben futó optimalizálási algoritmusok képessé teszik a rendszert arra, hogy az kihasználja az okos energiahálózatok időben változó tarifáját, és ezzel aktív szereplőjévé váljon az energiapiacnak.

A vezérlő monitorozza a teljes világítási és energetikai rendszer működését, valamint lehetővé teszi azok vezérlését egy webes felhasználói interfészen keresztül.

 

 

 

Mentés

Kérjen ajánlatot!