Emberközpontú iroda LED-es világítás

 

 

A természetes napfénynek a nap folyamán történő szimulálása az irodában jobb teljesítményt, jobb koncentrációt és elégedett munkavállalókat eredményez.

 

Emberközpontú világítás az irodákban

 

A Human Centric Lighting támogatja az emberi test természetes ritmusát és javítja a vitalitást és a koncentrációt. A teljes fényspektrum használata lehetővé teszi számunkra, hogy a beltéri alkalmazásokban szimuláljuk és kövessük a napvilágot.

 

A nappali mesterséges világítás kialakítása

 

 

A legújabb technológiával a teljes fényspektrumot használhatjuk – a hideg fehérről, a semleges fehérről a meleg fehérre. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy kövessük a nappali természetes ritmust beltéri alkalmazásokban. A színvisszaadási index kiváló a CRI> 90-nél. A nagy színhűség és a színvisszaadási minőség kulcsa a LED, amely a piros, zöld és kék helyett kék, piros és fehér fényt kombinál.

 

AZ EMBER központú irodavilágítás ELŐNYEI

 

Az emberi centrikus világítás támogatja az emberi test cirkadián ritmusát, és javítja a vitalitást és a koncentrációt. Ezenkívül pozitív hatással van az uralkodó hangulatra és a testi funkciókra, valamint pozitív hatással van a depresszióra / szorongás állapotaira és a gyógyulásra. Használata olyan irodákban, ahol az emberek a nappali többségüket töltik, számos előnnyel jár.

 

A kutatási eredmények a munka teljesítményének növekedését (19%), a fáradtság (27%) csökkentését, a koncentráció szignifikáns emelkedését (37%), az éberség javulását (23%) és a magasabb munkavállalói elégedettséget mutatták.

 

Nagy színhűség és színvisszaadási minőség az irodákban

 

Érezd a ritmust

 

A Human Centric Lighting olyan stimulátor, amely befolyásolja a hangulatot, a viselkedést és az energiaszintet. A fotorecepció az emberi szemben nemcsak a látáshoz vezet, hanem hatással van az emberi fiziológiára is, gyakran a fény nem-vizuális hatásaként. Ennek eredményeképpen a fény befolyásolja a napi hormon szintet, és folyamatos változásokat idéz elő, ahogy a nap előrehalad. A cirkadián ritmus felelős az emberi biológiai óráért, meghatározva az emberi test alvó-ébredési ciklusát.

 

Szimulálja a TÖKÉLETES NAPFÉNY

 

 

Fenntarthatóság

 

A kormányok világszerte elkötelezettek a CO2-kibocsátás csökkentésében az elkövetkező években. E cél támogatása mellett az irodák szén-dioxid-kibocsátásának csökkentése segít a vállalkozásoknak az új környezetvédelmi előírásoknak való megfelelésben, a költségek csökkentésében és a jó hírnév javításában. A modern irodai megoldásának másik nagy előnye, hogy megfelel a beltéri világítás minden kritériumának, amely a zöld épületek tanúsítványainak (LEED, Leadership in Energy & Environmental Design) és a BREEAM (Building Research Establishment környezeti értékelési módszere) megvalósításához szükséges.

 

A fizikai munkakörnyezet és az irodai világítás tervezésénél az ergonómiai követelményeknek elengedhetetlen feltétele az egészséges irodaterület kialakítása, míg a LED technológia és az intelligens vezérlőrendszerek biztosítják a fenntarthatóságot.

 

 

Modern iroda bemutatása

 

A világítás minden munkahely alapvető előfeltétele. Az EGRID KFt-nél terjesztünk egy világítási megoldást a Modern irodák számára, amely a legmodernebb LED technológiát alkalmazza, tökéletes kényelmet biztosít a szem számára és általános jólétet biztosít azáltal, hogy elegendő megvilágítást biztosít a helyiség vízszintes és függőleges felületén. A napfényt és a mesterséges világítást integráljuk, így minden nap szükséges és kellemes fényt biztosítunk. A jelenlét-érzékelők az irodák, folyosók és lépcsők ideális vezérlését teszik lehetővé, így akár 50% -os energiamegtakarítást is elérhetnek.

 

A minőségi világítás pozitívan befolyásolja az emberi pszichét, a koncentrációs képességet és a regenerációt. A hely megfelelő megvilágítási szintje jelentősen befolyásolja a jólét érzését, ugyanakkor lehetővé teszi a vizuális információk könnyű megismerését is. Ezért az íróasztal vagy a feladatkör fontos szerepet játszik az irodahelyiségek világítása során. Az EN 12464-1 európai szabvány szerint minimálisan 500 lx érték szükséges a közös közigazgatási tevékenységeknél. Másrészt a szabványok teljesítéséhez kiemelkedő fény egyenletességre van szükség, és a látási kényelem szempontjából kulcsfontosságú a csillogás előfordulásának minimalizálása is.

 

 

 

Mentés

 

Mentés

Kérjen ajánlatot!